Rezolvări de la Bac

Vrei să vezi care e structura subiectelor de la bac sau cum arată cerințele din anii trecuți? În partea aceasta a ghidului îți punem la dispoziție rezolvări complete din multe sesiuni ale bacului la sociologie din anii 2022, 2021, 2020, 2019 și 2018:

Totodată, te încurajăm să parcurgi și rezolvările testelor de antrenament pentru examenul la sociologie din 2021 și 2020 disponibile pe Liceunet.ro.

Pentru a exersa și mai mult, găsești pe site-ul nostru și rezolvări ale subiectelor din perioada 2018-2010, precum și Manualul de Sociologie.

Bac 2017-2016

Bac 2015-2010

Accesează rezolvările de mai sus și aprofundează-ți pregătirea pentru examenul de bacalaureat la sociologie!

Iată un scurt fragment din textul pe care ți-l punem la dispoziție:

Similare Bac Sociologie 2022 Subiectul II

3. Grupul informal reprezintă un ansamblu de indivizi între care există interacțiuni construite în mod spontan, pe baza unor interese și preocupări comune. Cât despre eșecul de rol, acesta definește situația în care exercitarea unui rol nu corespunde așteptărilor celorlalți. 

Între cei doi termeni există o corelație clară. Grupul informal nu deține o structură oficială sau scopuri fixate prin acte juridice, astfel nu impune membrilor săi în mod concret rolurile pe care trebuie să le exercite...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in