Ghidul pregătirii pentru Bacalaureatul la limba română

„Ghidul pregătirii pentru Bacalaureatul la limba română” reprezintă ajutorul la care poți apela pentru pregătirea la Bacalaureatul de la limba și literatura română. Dacă nu știi cum se desfășoară Bacalaureatul la română, ce presupune proba de evaluare a competențelor lingvistice, ce presupun cele trei subiecte scrise sau care este programa pentru Bac, îți recomandăm să consulți acest ghid. Vei găsi răspunsurile la toate întrebările legate de Bacalaureatul la limba și literatura română. De asemenea, profesorii noștri au inclus o serie de sfaturi practice pe care, dacă le vei lua în considerare, îți vor aduce o notă mare.

În plus, în acest ghid găsești o serie de trimiteri către modele de subiecte și variantele pe care elevii le-au primit la simulări sau examenul de Bacalaureat din anii trecuți. Pentru toate acestea profesorii noștri au redactat rezolvări conform baremului, pe care le vei putea accesa consultând acest material.

Totodată, aici vei găsi o listă cu toate operele pe care trebuie să le studiezi pentru examenul de Bacalaureat, dar și un subcapitol în care îți explicăm modul de aplicare a baremului. La final, vei găsi și o listă cu ajutorul căreia te vei putea verifica dacă ai respectat toate cerințele și îndeplinești condițiile pentru a obține punctajul maxim.

Accesează ghidul și vei putea beneficia de mai multe resurse pentru pregătirea la limba și literatura română. În plus, informațiile și sugestiile prezentate de profesorii noști aici îți vor îmbunătăți aptitudinile la limba și literatura română, iar rezultatul obținut va fi cel dorit.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghidul pregătirii pentru Bacalaureatul la limba română

[6]
Review-urile utilizatorilor
 • 26.09.2017
  ghidul pentru bac este foarte folositor zic eu mai ales pentru a te familiariza cu programa de examen pentru a vedea modele de subiecte, din partea mea de o mie de ori bravo
 • 03.10.2017
  Imi pare bine ca v-am descoperit.Este greu sa te pregatesti pt.bac cand avem atatea variante de manuale,culegeri.Va multumesc !!
 • 27.04.2020
  Lipseste din lista operelor pentru bac poezia traditionalista ( capitolul 5)
  Îți mulțumim foarte mult pentru eroarea semnalată. Din păcate, am întâmpinat o problemă pe site, astfel că acel fragment de text nu era vizibil. Ne cerem scuze pentru această situație și te anunțăm că problema a fost remediată.
  Scris de: Editorii Liceunet.ro
 • 18.07.2019
  Extrem de folositor pentru bacalaureat. Explicarea subiectului e absolut superba.