Lock

Bac Română - Ghid de studiu

Lock

Bac Română - Ghid de studiu reprezintă ajutorul la care poți apela în momentul în care vei începe studiul pentru Bacalaureatul de la limba și literatura română. 

Accesând acest material vei găsi informații legate de modul în care se desfășoară Bacalaureatul la română, ce presupune proba de evaluare a competențelor lingvistice și cum te poți pregăti cât mai eficient pentru această testare, cât și detalii legate de cele trei subiecte scrise și programa pentru Bac.

De asemenea, profesorii noștri au făcut o sinteză a celor mai importante concepte cu care trebuie să te familiarizezi și au inserat în acest ghid trimiteri către o serie de rezolvări ale celor trei subiecte de la Bacalaureat, ajutându-te astfel să înveți într-un mod isteț și structurat. În plus, am inclus și câteva sfaturi practice pe care dacă le vei lua în considerare, îți vor putea aduce o notă mare.

Nu în ultimul rând, în acest material găsești trimiteri spre alte materiale redactate de către echipa Liceunet care te vor ajuta să treci cu brio peste examenul de Bacalaureat.

Odată ce vei citi Bac Română - Ghid de studiu, examenul nu ți se va mai părea atât de greu.

Spor la învățat! :)

 

Autori: Ana Maria Mureșan, Alexandra Jebelean, Ioana Mititelu, Ioana Gane

Bac Română - Ghid de studiu

Editura Better Students

Timișoara 

2022

ISBN 978-606-95457-2-0

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bac Română - Ghid de studiu

[14]
Review-urile utilizatorilor
 • 09/26/2017
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  ghidul pentru bac este foarte folositor zic eu mai ales pentru a te familiariza cu programa de examen pentru a vedea modele de subiecte, din partea mea de o mie de ori bravo
 • 10/02/2017
  Scris de Elev in clasa a 10-a
  Imi pare bine ca v-am descoperit.Este greu sa te pregatesti pt.bac cand avem atatea variante de manuale,culegeri.Va multumesc !!
 • 06/28/2021
  Scris de Elev in clasa a 11-a
  Foarte util si foarte bine structurat, gasesti orice raspuns pentru bacalaureat
 • 04/26/2020
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Lipseste din lista operelor pentru bac poezia traditionalista ( capitolul 5)
  Îți mulțumim foarte mult pentru eroarea semnalată. Din păcate, am întâmpinat o problemă pe site, astfel că acel fragment de text nu era vizibil. Ne cerem scuze pentru această situație și te anunțăm că problema a fost remediată.
  Echipa editorială Liceunet.ro