Ghidul pregătirii pentru Bacalaureatul la limba română

„Ghidul pregătirii pentru Bacalaureatul la limba română” reprezintă ajutorul la care poți apela pentru pregătirea la Bacalaureatul de la limba și literatura română. Dacă nu știi cum se desfășoară Bacalaureatul la română, ce presupune proba de evaluare a competențelor lingvistice, ce presupun cele trei subiecte scrise sau care este programa pentru Bac, îți recomandăm să consulți acest ghid. Vei găsi răspunsurile la toate întrebările legate de Bacalaureatul la limba și literatura română. De asemenea, am inclus o serie de sfaturi practice pe care, dacă le vei lua în considerare, îți vor aduce o notă mare.

Odată ce vei citi Ghidul pregătirii pentru Bacalaureatul la limba română, examenul nu ți se va mai părea atât de greu.

Profesorii noștri au făcut o sinteză a celor mai importante concepte cu care trebuie să te familiarizezi și au inserat în acest ghid trimiteri către o serie de rezolvări de nota 10 a celor trei subiecte de la Bacalaureat, așa că vei învăța într-un mod isteț și structurat.

În acest ghid am încercat să îți explicăm pe înțelesul tău ce presupune acest examen atât în ceea ce privește proba de evaluare a competențelor lingvistice, cât și în cazul probei scrise, care sunt cele mai importante concepte pe care trebuie să le ai în vedere pentru a obține o notă mare, dar ți-am oferit și o serie de sfaturi practice pe care, dacă le vei lua în considerare, îți vor aduce un punctaj mai mare.

În plus, în acest material găsești trimiteri spre alte materiale redactate de echipa Liceunet, care te vor ajuta să treci cu brio peste examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghidul pregătirii pentru Bacalaureatul la limba română

[12]
Review-urile utilizatorilor
 • 26.09.2017
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  ghidul pentru bac este foarte folositor zic eu mai ales pentru a te familiariza cu programa de examen pentru a vedea modele de subiecte, din partea mea de o mie de ori bravo
 • 03.10.2017
  Scris de Elev in clasa a 10-a
  Imi pare bine ca v-am descoperit.Este greu sa te pregatesti pt.bac cand avem atatea variante de manuale,culegeri.Va multumesc !!
 • 28.06.2021
  Scris de Elev in clasa a 11-a
  Foarte util si foarte bine structurat, gasesti orice raspuns pentru bacalaureat
 • 27.04.2020
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Lipseste din lista operelor pentru bac poezia traditionalista ( capitolul 5)
  Îți mulțumim foarte mult pentru eroarea semnalată. Din păcate, am întâmpinat o problemă pe site, astfel că acel fragment de text nu era vizibil. Ne cerem scuze pentru această situație și te anunțăm că problema a fost remediată.
  Scris de: Editorii Liceunet.ro