Resurse pentru a învăța

Atât prin parcurgerea Ghidului, dar și prin consultarea resurselor suplimentare, vei avea acces la subiecte rezolvate și la modele de bac la psihologie.

Dacă te-ai hotărât să dai bacalaureatul la psihologie, un model de bac la psihologie foarte util și relevant este cel din 2022, pe care îl poți găsi rezolvat integral printre subiectele rezolvate de noi. De asemenea, poți găsi modele de subiecte date la examenul de bacalaureat la psihologie din anii trecuți. Subiectele sunt rezolvate cu atenție și poți fi sigur de corectitudinea modelelor de răspunsuri oferite. 

Recomandarea noastră este ca mai întâi să rezolvi singur subiectele, iar mai apoi să te verifici consultând rezolvările oferite de noi. Astfel, vei avea o perspectivă realistă asupra nivelului tău de pregătire din momentul de față pentru examenul de Bacalaureat la Psihologie.

În procesul tău de pregătire pentru examenul de Bacalaureat la Psihologie, poți consulta materiale puse la dispoziție de către noi mai jos. Acestea cuprind rezolvări ale subiectelor de bacalaureat din anii trecuți, precum și Modelul de subiect pentru Bacalaureatul din 2022: