Bac Logică 2022 - Ghid pentru examen și Subiecte rezolvate

Te-ai decis să dai bacalaureatul la logică? În acest ghid poți afla numeroase informații utile privind examenul la logică.

În primul rând, îți prezentăm programa bacalaureatului pentru anul 2022. Astfel, vei putea fi informat asupra tuturor temelor pe care e indicat să le înveți conform programei. De asemenea, îți subliniem unele dintre cele mai des întâlnite noțiuni din cerințele de la bac.

După ce ai aflat ce anume trebuie să înveți pentru a obține o notă bună la bacalaureat, îți explicăm cum pot fi rezolvate cerințele subiectului al II-lea. Așadar, luăm pe rând fiecare cerință, de la A la D, și te ajutăm să o rezolvi. Tot aici găsești rezolvări ale subiectului al II-lea de la bac.

De asemenea, în acest ghid îți explicăm cerințele subiectului al III-lea de la bac. Explicațiile noastre sunt însoțite de rezolvări clare ale subiectului al III-lea.

Totodată, am pregătit o serie de recomandări pentru tine, utile atât înainte de examen, cât și în timpul bacului! Mai mult, în acest ghid poți vedea o listă cu rezolvări de la bac din 2022 sau din anii trecuți, precum și alte materiale din care poți învăța pentru bac.

 

Autor: Maria Măgurean

Bac Logică 2022 - Ghid pentru examen și Subiecte rezolvate

Editura Better Students

Timișoara

2022

ISBN 978-606-95457-4-4

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bac Logică 2022 - Ghid pentru examen și Subiecte rezolvate

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 27.04.2022
    Scris de Elev in clasa a 12-a