Lock

Materiale pentru pregătirea la Istorie

Lock

Manuale și rezolvări de la Bac

Pentru a aprofunda materia, te încurajăm să citești cu atenție Manualul de Istorie pentru clasa a XII-a. Manualul cuprinde toate lecțiile importante din ultimul an de liceu. De asemenea, o sinteză a lecțiilor de istorie din clasa a XII-a este cuprinsă în Memoratorul pentru clasa a XII-a.

Totodată, te încurajăm să parcurgi rezolvările subiectelor de la bac din perioada 2022-2016, precum și rezolvările testelor de antrenament la istorie din 2021 și 2020.

Informații cheie pentru un Eseu

Mai mult, îți prezentăm care sunt informațiile cheie de care ai nevoie pentru a redacta un Eseu pentru bac și care sunt cerințele des întâlnite la subiectul al III-lea de la bac. Astfel, ghidurile următoare sunt structurate în funcție de ce se cere în eseurile de la bacalaureat frecvent:

Uneori e dificil să știi exact în ce perioadă se încadrează un eveniment istoric. Pentru a delimita corect perioadele istorice (perioada medievală, perioada fanariotă etc.), te invităm să citești ghidul nostru despre Cum să delimitezi/identifici perioadele istorice.

Alte ghiduri utile

Știm că deseori e dificil să găsești exact informațiile care te interesează cu privire la temele de la bac. Îți venim în ajutor cu următoarele ghiduri de studiu în care am centralizat principalele informații privind o temă anume:

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in