Generalități

Dacă te numeri printre elevii care dau examenul de Bacalaureat la Istorie, acest ghid îți va fi foarte util, întrucât te va ajuta să conștientizezi că această materie nu este atât de grea precum ai crezut. Mai mult decât atât, îți vei da seama că această materie nu se rezumă doar la a memora o serie de informații istorice și că dincolo de aceasta există o logică pe care o poți folosi pentru a lua un punctaj foarte bun la examenul de Bacalaureat. 

În primul rând, îți recomandăm să te autoevaluezi ca elev. Cât pot să învăț? Ce așteptări am de la mine? Ce note doresc să iau la examenul de Bacalaureat? Tind spre nota 9, 10? Doresc doar să-l iau, indiferent de notă? Te sfătuim să-ți pui aceste întrebări, întrucât te vor ajuta să-ți cunoști nivelul și să știi ce așteptări ai de la tine.

Suntem conștienți de volumul foarte ridicat de informații care trebuie mai mult sau mai puțin memorat. Unii elevi se axează doar pe o materie, pentru alții Bacul nu reprezintă o prioritate, căci se concentrează mai mult pe examenul de admitere la facultate, sau pu...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in