Ghidul pregătirii pentru Bacalaureatul la Istorie

”Ghidul pregătirii pentru Bacalaureatul la Istorie”  este un ghid foarte util pentru elevii care se pregătesc să susțină examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie.

Pe lângă abordarea celor trei subiecte ale Bacalaureatului, subiectul I, subiectul al II-lea și eseul - adică subiectului al III-lea, ghidul îți oferă sfaturi practice și despre:

  • cum trebuie să înveți 
  • ce să faci înainte de examen
  • ce să faci în timpul examenului și după
  • o serie de informații generale folositoare 

Profesori specialiști au contribuit la redactarea acestui ghid, astfel că sfaturile regăsite aici sunt extrem de utile și de luat în considerare

Îți punem la dispoziție și o serie de resurse care să te ajute să rezolvi mai bine subiectele. În această categorie vei găsi, pe lângă subiecte de pe edu.ro, și ghiduri pentru subiectul I, subiectul al II-lea și subiectul al III-lea, plus câteva eBook-uri cu rezolvări pentru a te verifica.

De asemenea, fiecare explicație pentru cele trei subiecte vin cu câteva exemple care te vor ajuta să înțelegi cum trebuie rezolvate cerințele puțin mai grele în așa fel încât să obții punctajul maxim.

Odată citit ghidul nostru, vei realiza că examenul de Bacalaureat la proba de Istorie nu este foarte dificil și că multe răspunsuri le poți da bazându-se doar pe logică.  

...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghidul pregătirii pentru Bacalaureatul la Istorie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.