Ghid Bacalaureat Istorie

Ghidul acesta este scris cu scopul de a te ajuta să rezolvi toate cele trei subiecte de la Bacalaureatul la Istorie. În paginile următoare își explicăm ce lecții trebuie să înveți, cum poți rezolva toate cerințele de la Bac și își oferim multe exemple de rezolvări corecte!

Începem prin a-ți prezenta ce trebuie să înveți pentru Bacalaureatul la Istorie. Aici găsești temele din programa examenului la Istorie, precum și sfaturi utile pentru susținerea examenului.

Apoi, îți explicăm ce presupun cerințele la fiecare dintre cele trei subiecte și îți oferim exemple de rezolvări corecte pentru fiecare tip de cerință. Așadar, aici găsești informații cheie despre cum se rezolvă Subiectul I, Subiectul al II-lea și Subiectul al III-lea (Eseu) de la Bac. Explicațiile sunt însoțite de exemple, pentru ca tu să poți înțelege mai bine ce ar trebui să scrii la fiecare dintre cerințe. 

De asemenea, ți-am pregătit o listă cu principalele materiale din care poți învăța pentru Bac. Găsești aici manuale, ghiduri pentru scrierea unui Eseu,  precum și alte materiale utile.

Mai mult, acest ghid cuprinde Rezolvările subiectelor întâlnite la Bac începând cu 2016 și până în prezent. Astfel vei putea vedea ce s-a dat la Bac în ultimii ani și vei putea exersa pentru examen.

Citește cu încredere ghidul și pregătește-te pentru Bacalaureatul la Istorie alături de noi!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid Bacalaureat Istorie

[9]
Review-urile utilizatorilor
 • 22.09.2019
  Scris de Profesor de liceu
  Am achizitionat recent produsul, dar am reusit deja sa imi fac o idee despre calitatea si utilitatea acestuia. Este excelent din toate punctele de vedere. Imi place pentru ca este foarte clar, contine doar acele sfaturi si idei care iti sunt de folos efectiv, te invata sa inveti, să dozezi cat mai eficient timpul, sa gasesti cai atunci crezi ca te impotmolesti. Cred ca materialul este util nu doar pentru elevi, un profesor il poate utiliza pentru a-i sprijini pe elevi sa obtina un rezultat cat mai bune la proba de bacalaureat si nu numai.
 • 25.02.2016
  Scris de Profesor de liceu
  Foarte folositoare ! Te ajuta mult la pregatirea pentru bac.
 • 11.05.2020
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Foarte bun!
 • 11.05.2020
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Foarte bun!