Rezolvări pentru examenul la Biologie vegetală și animală

După ce ai aflat mai multe despre tehnicile de memorare indicate pentru examen și despre programa probei la alegere a profilului, îți punem la dispoziție o serie de exemple de „cum trebuie rezolvate cerințele de la Bacalaureatul la Biologie vegetală și animală pentru a primi rezultatul așteptat”.

Rezolvările pe care le poți accesa cu ajutorul link-urilor de mai jos au fost redactate de profesori de biologie cu experiență și respectă baremul de la examen.

De asemenea, te sfătuim să încerci să rezolvi singur cerințele, fără ajutor suplimentar, iar apoi să compari rezolvările tale cu cele realizate de profesori. Astfel, vei știi care este nivelul tău de pregătire.

Poți începe cu cele mai recente modele de subiecte: simularea la Biologie vegetală și animală din 2016 și modelul de subiect din 2016.

Accesează și materialele de mai jos și vei vedea mai multe exemple de lucrări corecte:

.

Ajutor suplimentar pentru subiectul II poți găsi în Ghidul nostru de rezolvare a subiectului II, în care îți punem la dispoziție materia pe care trebuie să o înveți pentru a putea rezolva exercițiile de la subiectul II, precum și modele de exerciții rezolvate și e...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in