Ce trebuie să studiezi

Pentru a putea începe să te pregătești pentru Bacalaureatul la Biologie vegetală și animală, este foarte important să știi exact ce subiecte sunt vizate de Ministerul Educației pentru examen. Ți-am pregătit o listă cu toate subiectele din programa de Bac la Biologie vegetală, din clasele a IX-a și a X-a.
Le poți lua în orice ordine vrei din programa de Bac Biologie, iar un truc bun ar fi să le bifezi pe listă pe măsură ce le înveți; în felul acesta vei fii mai conștient de progresul tău și de cât vei mai avea de învățat. Insistă pe subiecte care au picat frecvent la Bac în anii precedenți, cum ar fi taxonii și caracteristicile lor la Subiectul I, respectiv diviziunea celulară și noțiunile de ereditate, care sunt candidate perfecte pentru Subiectul II.

Dacă te-ai apucat de rezolvat subiectele din anii precedenți, caută pe această listă subiectele pe care ai observat că nu le stăpânești și caută informații suplimentare pe aceste teme în referatele pe care ți le punem la dispoziție pe Liceunet.

Acum că ai la dispoziție programa de Bac la Biologie ești cu un pas mai aproape de trecerea Bacalaureatului cu nota maximă! Spor la învățat!

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in