2020

Vrei să te simți cât mai stăpân/ă pe tine înainte de susținerea bacalaureatului la Anatomie? Sfatul nostru este să înveți materia din programa examenului și să rezolvi cât mai multe subiecte din anii anteriori de la bac.

În paginile următoare vei putea parcurge mai multe rezolvări ale Modelelor de subiecte pentru bacul din 2020, ale subiectelor din Sesiunea iunie 2020, precum și rezolvări ale subiectelor din Sesiunea august 2020. Rezolvă singur/ă subiectele și apoi verifică-te cu ajutorul răspunsurilor noastre!

De exemplu, la subiectul al III-lea al sesiunii iunie 2020, s-a cerut alcătuirea unui minieseu despre Gameți. În august 2020, la subiectul al III-lea s-a cerut un minieseu pe o temă diferită, Gonadele. Drept urmare, pentru a putea rezolva corect cerințele, e important să înveți toată materia din programa bacalaureatului la Anatomie.

Pregătește-te alături de noi pentru susținerea bacalaureatului la Anatomie!

Iată un scurt fragment din textul pe care ți-l punem la dispoziție:

Seesiunea Iunie 2020 - Subiectul III punctul 1

a) Analizatorul auditiv. Cele trei segmente ale analizatorului auditiv sunt: segmentul periferic, receptorul, care se află în urechea internă; segmentul de conducere, cu primul neuron în ganglionul Corti; segmentul central – în girul temporal superior.

b) Funcţia de conducere a sistemului nervos somatic se ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in