Geto-Dacii

Geto-dacii sunt strămoși ai românilor. Citește această colecție de referate despre geto-daci pentru a afla despre activitățile acestora și rolul pe care l-au avut în istoria românilor.

Începem prin a-ți explica cine au fost geto-dacii. Aici vei afla la ce se referă termenul de „geți” și cel de „daci” și dacă este o legătură între acestea. De asemenea, vei afla de unde provin dacii și care a fost parcursul lor de-a lungul istoriei.

Referatele din acest material îți prezintă și confruntările dintre daci și romani și impactul pe care aceste confruntări l-au avut asupra dacilor și a statului acestora, Dacia. Informații utile vei putea citi și în referatul despre Dacia romană, teritoriul dac cucerit și administrat de romani.

Mai mult, găsești referate separate în care ne concentrăm asupra domniei a doi dintre cei mai renumiți conducători daci: Burebista (întemeietorul primului stat dac) și Decebal (ultimul rege dac). Accesează referatele despre geto-daci și învață alături de noi despre istoria românilor!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Geto-Dacii

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.