George Călinescu

Enigma Otiliei Comentariu

Enigma Otiliei Comentariu este un ghid în paginile căruia vei găsi toate informațiile relevante despre romanul lui George Călinescu. Utilizând aceste resurse pe care ți le pun la dispoziție profesorii noștri vei putea realiza un eseu complet, care să respecte toate reperele specificate în cerința de la examenul de Bacalaureat.

În plus, acest comentariu te va ajuta să înveți mai repede și mai ușor romanul „Enigma Otiliei” și să obții rezultate bune și la clasă, la lucrări, teste sau teze.

Care este marele avantaj al acestui ghid pentru realizarea unui comentariu? Poți fi sigur de faptul că informațiile citite aici despre „Enigma Otiliei” sunt 100% corecte deoarece au fost scrise și verificate de profesori de limba și literatura română.

În acest comentariu vei găsi informații precum:

  • explicarea titlului; 
  • dezvoltarea temei romanului; 
  • caracterizarea personajului principal;
  • perspectiva narativă.  

De asemenea, îți vei putea reîmprospăta memoria citind un rezumat pe scurt și vei înțelege încadrarea operei literare în curentul literar specific.

Accesează eBook-ul acum și toate exemplele și explicațiile oferite de profesorii noștri sunt la un click distanță!

Iată un preview al informațiilor pe care le vei găsi în capitolul „Rezumat pe scurt” din comentariul creat pentru „Enigma Otiliei”:

„Prezentat încă din primul capitol al romanului, Felix Sima este un orfan încredințat de către Iosif Sima lui Costache Giurgiuveanu, „unchiul” său. Moș Costache devine tutorele personajului care, ajuns în București, urmează cursurile Facultății de Medicină. O cunoaște pe Otilia, fiica vitregă a lui moș Costache și ajunge să fie captivat de ea. Felix e capabil să lase totul pentru Otilia și îi propune acesteia să trăiască împreună ṣi să formeze un cămin.”

Click aici pentru a citi eBook-ul acum


Review-urile utilizatorului pentru: Enigma Otiliei Comentariu

Cel mai util pozitiv review

1 din 1 utilizatori consideră acest review util

6 6 6 6 6 6

Foarte bine scris.

Scris de: Elev in clasa a 12-a

VS.

Cel mai util negativ review

1 din 1 utilizatori consideră acest review util

6 6 6 6 6 6

Foarte bine scris.

Scris de: Elev in clasa a 12-a


1 din 1 utilizatori au găsit acest review ca fiind util:
6 6 6 6 6 6

, 30.04.2015

Foarte bine scris.

Scris de: Elev in clasa a 12-a


6 6 6 6 6 6

, 06.10.2016