Referat

În „Referat Geografie” găsești diferite materiale care îți pot servi drept sursă de inspirație atunci când ai de pregătit diferite teme la geografie. 

Aceste referate pentru Geografie au fost realizate în mare parte de profesori de Geografie, dar și de elevi de liceu care au fost revizuite cu atenție și notate în mod corespunzător de către profesorii noștri.

Ai primit ca temă un referat despre Tipurile de relief, Mediul înconjurător sau despre Ecosisteme, peisaje geografice și geosisteme și nu știi de unde să începi sau ce informații să adaugi în referat? Cu ajutorul acestei secțiuni vei găsi ajutorul de care ai nevoie pentru a putea redacta un referat la geografie.

Referat Geografie | Exemple de subiecte

În această secțiune vei găsi atât referate redactate de profesorii noștri de geografie , cât și postate de elevi ca și tine pentru toate clasele din liceu. Poți găsi inspirație pentru teme de genul Universul și Sistemul solar sau Factorii genetici ai climei pentru clasa a IX-a, Statele și grupările regionale de state, Dinamica populației, Habitatul uman sau așezarile urbane pentru clasa a X-a, Mediul înconjurător, Hazarduri naturale  sau Resursele umane și dezvoltarea pentru clasa a XI-a, iar pentru clasa a XII-a poți găsi materiale pentru următoarele lecții: Europa și România, Clima și popolația Europei sau probleme fundamentare ale lumii contemporane.

Printre referatele la geografie care le vei găsi pe site, enumerăm următoarele:

Nu uita!

În curând, profesorii de Geografie vor posta pe Liceunet mai multe referate pentru elevii de liceu, ghiduri practice și rezolvări conform baremului ale variantelor de Bacalaureat. Astfel, Geografia de liceu va deveni mult mai ușoară!