Geografie politică

eBook-ul Geografie politică destinat elevilor de clasa a X-a și nu numai include secțiunile: state și grupări regionale de state, evoluția în timp a hărții politice și principalele probleme actuale de geografie politică.

Prima secțiune „State și grupări regionale de state” este materialul unde vom descrie împărțirea în unități teritoriale a statelor. Vei găsi o clasificare a statelor în funcție de întindere și suprafață, populație sau numărul de locuitori sau nivelul de dezvoltare economică.

De asemenea, în acestă secțiune vei afla mai multe despre în grupările regionale de state în funcție de tipurile de grupări: politice, militare, economice, lingvistice sau cele etnice.

Citește acum materialul despre state și grupări regionale de state pentru a-ți asigura cunoștințele pentru această temă.

Liceunet.ro ți-a pregătit următorea secțiune despre „Evoluția hărții politice a lumii unde vei găsi toate schimbările și modificările ale granițelor grupate în funcție de perioada în care au avut loc.

Principalele probleme actuale de geografie politică” este ultima secțiune a eBook-ul. Aici vei găsi mai multe informații despre conflictele și crizele care se clasifică în conflicte interne și externe, conflicte nord-sud, conflicte determinate de utilizarea apelor și resurselor marine.

Citind materialul noastru despre principalele probleme actuale de geografie politică pentru a cunoaște cauzele conflictelor la nivel mondial sau pentru a obține un rezultat mai bun la școală.

eBook-ul Geografie politică te va ajuta să înțelegi mai bine materia din clasa a X-a. 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Geografie politică

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.