Geografie economică mondială

Geografie economică mondială este eBook-ul în care vei putea afla mai multe despre resursele naturale, agricultură (Evoluţia în timp şi spaţiu a practicilor agricole, Tipuri şi structuri teritoriale agricole, Regiuni şi peisaje agricole) sau industrie (Evoluţia activităţilor industriale, Industria energiei electrice, Regiunile industriale, Studiu de caz: analiza a două regiuni industriale (o regiune din Europa şi o regiune din continentele extraeuropene)).

Citind pagina de Resurse naturale vei găsi informații utile despre Resursele extraatmosferice şi ale atmosferei, Resursele litosferei, Resursele hidrosferei, Resursele biosferei.

Pagina despre Agricultură te va ajuta în pregătirea lecției pe care o ai la geografie, dar și pentru a înțelege mai bine modul în care este practicată, evoluția agriculturii în timp și tipurile de zone agricole.

Citind ultima secțiune, industria, vei afla mai multe despre evoluţia activităţilor industriale, industria energiei electrice sau regiunile industriale.

Citind eBook-ul despre Geografie economică mondială vei avea o înțelegere mai bună a temelor pe care le studiezi în clasa a X-a la Geografie.

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Geografie economică mondială

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.