Lock

De la noi la Cladova

Lock

De la noi la Cladova este o nuvelă scrisă de Gala Galaction și publicată pentru prima dată în anul 1910 în revista „Viața socială”, iar în anul 1914 inclusă în volumul de debut al autorului — „Bisericuţa din Răzoare”. Nuvela are ca tema iubirea, însă prezentată într-un mod complex și profund.

Pentru a înțelege mai bine cum surprinde Gala Galaction iubirea platonică dintre preotul român și tânăra sârboaică de la Cladova, profesorii Liceunet ți-au pregătit câteva materiale. Vei vedea cum trebuie structurat un comentariu amplu de tipul celui de la examenul de Bacalaureat, vei afla cum se scrie un rezumat, care sunt momentele subiectului și vei putea citi o fișă de lectură complexă.

Parcurge acest eBook și asigură-te că ai înțeles totul despre nuvela De la noi la Cladova, iar atunci când vei parcurge capitolul „Iubirea” la ora de limba și literarura română, vei ști să dai cele mai bune răspunsuri.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

De la noi la Cladova

[3]
Review-urile utilizatorilor
 • 03/08/2021
  Scris de Elev in clasa a 9-a
  sincer aplicatia aceasta ma ajutat la toate temele si referate rezumate etc la limba si literatura romana de clasa a 9 a
 • 03/27/2021
  Scris de Elev in clasa a 9-a
 • 03/09/2021
  Scris de Elev in clasa a 9-a