Dragoste în vremea holerei de Gabriel Garcia Marquez

Dragoste în vremea holerei este un roman scris de autorul columbian Gabriel Garcia Marquez, considerat unul dintre cei mai importanți scriitori ai secolului XX și distins cu Premiul Nobel pentru Literatură în anul 1982. Opera a fost publicată pentru întâia oară în anul 1985, în limba spaniolă, iar ulterior a fost tradusă și în alte limbi.

Romanul prezintă povestea povestea de dragoste dintre Florentino Ariza și Fermina Daza. Aceștia se îndrăgostesc în perioada adolescenței, însă relația celor doi este întreruptă de tatăl fetei care o obligă pe Fermina să nu se mai întâlnească cu Florentino, iar când tânăra se opune, tatăl ia decizia de a se muta într-un alt oraș.

Cu ajutorul rezumatului pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet vei reuși să înțelegi mult mai bine romanul Dragoste în vremea holerei de Gabriel Garcia Marquez și vei putea scrie propriile eseuri folosindu-te de acest material ca sursă de inspirație.

Iată și un scurt fragment din materialul pe care îl vei găsi accesând eBook-ul:

Fermina se împrietenește cu verișoara ei, Hildebranda. Aceasta o ajută să comunice cu Florentino prin intermediul telegrafului, iar când tânăra se întoarce din lunga călătorie, are șaptesprezece ani, este aproape femeie, astfel încât Florentino abia o mai recunoaște. O vede pe ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Dragoste în vremea holerei de Gabriel Garcia Marquez

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.