Funcțiile orașelor

Funcțiile orașelor” este materialul nostru petru lecția pe care o studiezi în clasa a XII-a. În cadrul acestui material vei găsi informații despre funcțiile pe care le pot avea orașele. Vei afla care sunt orașele europene care au funcție industrială, orașele cu funcție de servicii, orașele cu funcție agricolă sau care sunt orașele cu funcție culturală.

Citește acum eBook-ul nostru structurat sub forma unui referat despre funcțiile orașelor pentru o mai bună documentare și corelare a unor elemente economice, sociale, administrative cu zonele geografice unde se desfășoră activitățile respective.

Londra este capitala Marii Britanii și unul dintre cele mai importante orașe pe plan mondial.  

Accesând pagina despre Londra, vei afla cum a fost Londra întemeiată, care este morfostructura sa și de ce este un centru politic, economic și cultural important al Marii Britanii și al lumii. Imaginile atașate acestui material despre Londra te vor ajuta să îți însușești mai bine toate aceste informații interesante oferite de profesorii noștri de geografie.

Paris este secțiunea din acest eBook care te va ajuta la lecția din clasa a 12-a despre sistemul de orașe al Europei. Citind pagina despre Paris structurată sub forma unui referat vei putea afla mai multe despre poziționarea, relieful, vegetația și economia Franței. Tot aici vei găsi informații despre structura, populația și organizarea Parisului.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Funcțiile orașelor

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 14.02.2019
    Scris de Elev in clasa a 10-a
    Referat foarte bun.