Lock

Noțiuni generale despre funcții

Lock

Primul capitol al Ghidului | Funcții conține noțiuni elementare, generale despre capitolul funcții la matematică pentru clasa a 8 a, care te vor ajuta să înveți cum se aplică definiția funcției în exerciții și probleme, dar și să înțelegi mai bine noțiunile teoretice din capitolele următoare.

Accesează cu încredere capitolul Noțiuni generale despre funcții la matematică pentru elevii din clasa a 8 a și învață care sunt elementele componente unei funcții, cum se poate defini legea de corespondenţă a unei funcții (prin diagrame și tabele) și ce este imaginea unei funcții.

Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine noțiunile generale despre funcții la matematică predate în clasa a 8 a și furnizate în acest prim capitol, te sfătuim să urmărești cu mare atenție următoarea pagină, intitulată sugestiv Funcții. Exerciții rezolvate, unde profesorii noștri ți-au pregătit un set de exerciții rezolvate complet și pas cu pas.

Învață mai întâi teoria acestui capitol, iar mai apoi încearcă să o aplici, rezolvând exercițiile din pagina separată a acestui capitol.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in