Lock

Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău de Fredrik Backman

Lock

Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău este titlul unui roman scris de autorul suedez Fredrik Backman. Opera a fost publicată pentru întâia oară în anul 2013, în limba suedeză, iar în anul 2015 a fost tradusă și în limba engleză. Ulterior, romanul a fost tradus în peste 40 de limbi, bucurându-se de un mare succes.

Personajul principal al romanului este Elsa, o fetiță de șapte ani extrem de inteligentă și poate prea matură pentru un copil de vârsta ei. Cea mai bună prietenă a Elsei este bunica maternă, de care este foarte atașată, iar în momentul în care bunica, bolnavă fiind de cancer, moare, Elsa are o misiune foarte dificilă: să livreze scrisorile bunicii vechilor din bloc, iar astfel să interacționeze cu ei și să îi cunoască mai bine.

Echipa Liceunet ți-a pregătit un rezumat al romanului Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău de Fredrik Backman, dar și caracterizarea celor mai semnificative personaje și o fișă de lectură, astfel încât să îți amintești mai ușor detaliile semnificative despre text și să poți scrie eseuri complexe.

Iată un scurt fragment din textul pe care îl vei găsi accesând acest material:

Perspectiva narativă: În „Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău”, perspectiva narativă este obiectivă. Așadar, naratorul este separat complet de personajele romanului, rămâne neimplicat în acțiunea acestuia și relatează întâmplările din perspectiva „din spate”, fără să intervină în vreun fel în deciziile și faptele lor. Narațiunea se realizează ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău de Fredrik Backman

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.