Lock

Cruciada copiilor de Florina Ilis

Lock

Cruciada copiilor este un roman scris de Florina Ilis, o autoare româncă ce s-a făcut remarcată la începutul secolului al XXI-lea, și publicat în anul 2005. Opera a avut un adevărat succes, fiind distinsă cu numeroase premii: Premiul pentru proză al revistei România literară în 2005, Cartea Anului 2005, Premiul pentru Proză al Uniunii Scriitorilor din România, Premiul „Ion Creangă” acordat de Academia Română în anul 2007, Premiul Courrier International pentru cea mai bună carte străină. Totodată, romanul a fost tradus ebraică, maghiară, spaniolă, italiană, franceză.

Opera este cea de-a treia din seria „Trilogia cunoașterii”, alături de romanele „Coborârea de pe cruce”, publicat în anul 2001, și „Chemarea lui Matei”, apărut în anul 2002.

Textul prezintă povestea unor copii care, alături de profesori, pornesc în tabără la mare, cu trenul. Cu ajutorul unui copil al străzii pun stăpânire pe tren, toată lumea crezând că este vorba despre un atac terorist. 

Pentru a afla cum evoluează lucrurile și care este deznodământul poveștii, echipa Liceunet îți pune la dispoziție un rezumat al romanului Cruciada copiilor de Florina Ilis.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Cruciada copiilor de Florina Ilis

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.