Referat Filosofie - Ludwig Wittgenstein

”Referat Filosofie - Ludwig Wittgenstein” este un material care te poate inspira în vederea pregătirii și scrierii unui referat de nota 10, a unei teme de casă și poate fi un ajutor și pentru examenul de Bacalaureat la Filosofie. 

Acest eBook a fost împărțit pe capitole și subcapitole. În acest fel vei înțelege mai bine informația și o vei putea parcurge mult mai ușor și repede.

Fiecare referat vine însoțit de exemple și explicații concrete, iar ”Referat Filosofie - Ludwig Wittgenstein” nu face excepție.

Citește acest referat și vei fi pregătit să redactezi propriul material despre filosoful Ludwig Wittgenstein.  

Iată un scurt fragment din textul pe care ți-l punem la dispoziție:

Ludwig își face studiile la școala Realschule din Linz, apoi studiază ingineria mecanică la Technische Hochshule din Charlottenburg, Berlin. În acest moment descoperă opera lui Bertrand Russell, de care va rămâne profund influențat tot restul vieții.

De altfel, mai târziu, pleacă la Cambridge, la Trinity College, unde îi urmează cursurile cu o frenezie uluitoare și devine cel mai important discipol al său. Russell îl va considera un geniu și un viitor pentru o filosofie pe care el însuși era prea bătrân să o mai dezvolte. Aici, din 1939 până în 1947 (când decide să se retragă din mediul academic pentru a se concentra asupra scrierilor filosofice) . ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Referat Filosofie - Ludwig Wittgenstein

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.