Este Liceunet.ro gratuit?

Crearea unui cont pe Liceunet.ro este gratuită.

Cu un cont gratuit pe Liceunet.ro poți descărca materialele pe care le publicăm gratuit. Acestea sunt în mod normal ghiduri și modele (de ex.idei principale, cum să scrii un eseu etc.).

Pentru materialele ce nu sunt gratis, îți poți folosi contul de abonat pentru a descărca referatele și ghidurile de pe Liceunet.ro. Accesul la materiale îl poți obține prin adăugarea propriului tău referat sau prin achiziționarea unui abonament.

Citește aici lista completă de ghiduri și referate gratuite.

Cum poți obține acces gratuit pe Liceunet.ro?

Când adaugi propriul referat pe Liceunet.ro, poți obține access pe care îl poți folosi ulterior la descarcarea materialelor de pe site. Cu toate acestea, te rugăm să fii conștient de faptul că noi acceptăm doar referatele de o calitate superioară. 

Echipa noastră editorială, formată din profesori, va citi referatul în termen de 7 zile, după care vei primi acces, în cazul în care referatul a fost aprobat.

Citește aici mai mult despre cum să adaugi un referat pe Liceunet.ro.

De asemenea, dacă te numeri printre elevii cu rezultate deosebite, te poți înscrie în Campania „Elevi de Top” și vei beneficia de mai multe avantaje. Citește mai multe informații aici.

Pot obține acces gratis?

 

Da. Poți obține acces la fiecare adăugare unui referat de-al tău pe Liceunet.ro. 

Dacă ai întrebări suplimentare, poți contacta Serviciul Clienți aici.