Evaluarea Națională Română - Teste de antrenament 2020

Exersează pentru Evaluarea Națională la limba română cu ajutorul testelor de antrenament elaborate de către reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării. Rezolvă singur cerințele, iar apoi verifică dacă ai dat răspunsurile corecte cu ajutorul modelelor de rezolvare puse la dispoziție de echipa Liceunet.

La fel ca în anii trecuți, Evaluarea Națională la limba română presupune rezolvarea a două subiecte, ambele construite pe textelor la prima vedere. La punctul A al fiecărui subiect va trebui să rezolvi mai multe cerințe pe baza textului, iar la punctul B va trebui să scrii câte o compunere, pornind de la o temă dată.

Acest eBook conține rezolvarea Testului 1, Testului 6 și Testului 11 pentru Evaluarea Națională la Română, însă dacă ai nevoie și de celelalte răspunsuri, anunță-ne, iar profesorii noștri le vor rezolva.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Evaluarea Națională Română - Teste de antrenament 2020

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 04.05.2020
    Scris de Profesor de liceu
    Bună ziua! Abordarea și rezolvarea cerințelor este întotdeauna corectă și concisă, pe înțelesul elevilor. Vă mulțumesc și mi-ar plăcea să văd și varianta dumneavoastră de rezolvare pentru următoarele teste de antrenament! Mult succes în continuare!