Lock

Evaluarea Națională Română - Teste de antrenament

Lock

Pregătirea pentru Evaluarea Națională presupune nu doar recapitularea noțiunilor teoretice, ci și exercițiu, mai exact, rezolvarea subiectelor de la sesiunile anterioare ale Bacalaureatului.

În perioada 2020-2022, reprezentanții Ministerului Educației au elaborat mai multe teste de antrenament astfel încât elevii de clasa a VIII-a să poată exersa și să se poată pregăti cât mai eficient pentru Evaluarea Națională. Astfel, subiectele au fost construite în așa fel încât elevii să înțeleagă cât mai bine structura examenului și să se familiarizeze cu cerințele. 

Dacă te numeri printre elevii care care urmează să susțină această testare, îți recomandăm să rezolvi și aceste teste de antrenament, iar apoi să compari răspunsurile tale cu cele date de profesorii noștri. În modul acesta, vei vedea care este nivelul tău de pregătire și care sunt noțiunile pe care trebuie să le mai aprofundezi înainte de Evaluarea Națională.

Începe din timp pregătirea pentru Evaluarea Națională și citește rezolvarea testelor de antrenament pentru a fi cu un pas mai aproape de rezultatul dorit.

În cazul în care ai nevoie de explicații în ceea de privește partea teoretică pentru Evaluarea Națională la limba română, îți recomandăm să citești Ghid pentru Evaluarea Națională la Limba și literatura română

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Evaluarea Națională Română - Teste de antrenament

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 05/04/2022
    Scris de Profesor de liceu