Evaluarea Națională Română - Model de subiect 2019

Cerințele din cadrul modelului de subiect pentru Evaluarea Națională 2019 au fost rezolvate de către profesorii cu care colaborează echipa Liceunet, iar răspunsurile urmăresc baremul propus de către reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării.

Subiectul I este compus dintr-un fragment din textul „Cireșarii” de Constantin Chiriță, iar pe baza acestuia au fost formulate șase cerințe care privesc înțelegerea textului, dar cerința de a realiza o compunere de minimum 150 de cuvinte, în care să caracterizezi personajul moş Timofte Păstrăvanu.

La al doilea subiect s-a dat un fragment din articolul „Una dintre cele mai vechi școli pedagogice din Europa, înființată pe teritoriul actual al României”, publicat de către Liana Păun pe www.pressalert.ro, iar pe lângă cele cerințe referitoare la text, s-a cerut și redactarea unui compuneri care să relateze o întâmplare petrecută la școală.

Cu ajutorul acestui eBook vei vedea cum trebuie să formulezi fiecare răspuns, dar vei putea verifica și care este nivelul tău de pregătire și ce trebuie să mai repeți înainte de examen.

Evaluarea Națională Română - Model de subiect 2019

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.