Evaluarea Națională Română | Iunie 2022

Ai susținut Evaluarea Națională la limba română în data de 14 iunie 2022 și vrei să verifici dacă ai dat răspunsurile corecte sau urmează să susții această testare și vrei să rezolvi cât mai multe subiecte pentru a te familiariza cu structura examenului? În cazul acesta, varianta de rezolvare pe care ți-o pune la dispoziție echipa Liceunet îți va fi de mare ajutor.

Subiectul I a fost compus din două fragmente din textele „Toate pânzele sus!” de Radu Tudoran și „Frânturi din viața lui Delavrancea” de Cella Delavrancea, iar pe baza acestora au fost formulate mai multe cerințe cu scopul de a-ți testa cunoștințele de gramatică, precum și abilitatea de înțelegere a textelor.

În cazul celui de-al doilea subiect cerința a fost aceea de a scrie un text narativ, de minimum 150 de cuvinte, în care să prezinți cea mai frumoasă întâmplare din vacanță, incluzând o secvență descriptivă, de minimum 30 de cuvinte, și o secvență dialogată, de minimum patru replici. 

Accesează Evaluarea Națională Română | Iunie 2022 pentru a vedea cum au rezolvat profesorii Liceunet cele două subiecte.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Evaluarea Națională Română | Iunie 2022

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.