Evaluarea Națională Română - Iunie 2019

Aceasta este rezolvarea pentru Evaluarea Națională la limba română în data de 18 iunie 2019. Profesorii Liceunet au rezolvat cele două subiecte și îți pun la dispoziție o variantă de răspuns care respectă baremul impus de către reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării.

În plus, dacă te numeri printre elevii care vor susține Evaluarea Națională la limba română, acest eBook îți va fi de mare ajutor pentru pregătire.

Iată care au fost principalele cerințe pe care le-au primit elevii în această sesiune:

Subiectul I -  un fragment din textul „Ultima cursă” de Horia Lovinescu, iar pe baza acestuia mai multe cerințe printre care și aceea de a redacta o compunere de minimum 150 de cuvinte, în care să motivezi apartenenţa la genul dramatic a textului dat.

Subiectul II - un fragment din textul „A fost odată un scriitor foarte încăpățânat”, text scris de Alina Nelega și publicat pe www.liternet.ro și șase cerințe pe baza acestuia, precum redactarea unei naraţiuni de 150 – 300 de cuvinte, în care să prezinți o întâmplare petrecută acasă sau la şcoală, în timpul unei activităţi de lectură.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Evaluarea Națională Română - Iunie 2019

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.