Evaluarea Națională Română | Iunie 2018

Profesorii cu care colaborează echipa Liceunet ți-au pregătit o rezolvare a subiectelor de la Evaluarea Națională la limba română din data de 11 iunie 2018, urmărind baremul propus de către reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării.

Accesând acest eBook vei vedea cum arată o rezolvare corectă a celor șase cerințe pe baza fragmentului din textul „Inocenții” de Ioana Pârvulescu, dar și cum să argumentezi apartenența textului la genul epic, într-o compunere de minimum 150 de cuvinte.

Totodată, ți-am pregătit o rezolvare și pentru subiectul II, unde se cerea rezolvarea a șase cerințe pe baza textului „Transilvania, din «goana» trenului” de Adina Brânciulescu, publicat în National Geographic Traveler, nr. 35/2017, cât și redactarea unei compuneri de 150 – 300 de cuvinte, în care să prezinți o întâmplare petrecută într-o cetate.

Cu ajutorul răspunsurilor pe care le găsești aici vei putea verifica cum te-ai descurcat la Evaluarea Națională, iar dacă nu ai susținut încă această probă îți vor folosi drept material pentru pregătire.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Evaluarea Națională Română | Iunie 2018

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.