Lock

Essay Examples

Lock

Ai nevoie de o sursă de inspirație pentru a structura și scrie eseurile la engleză? Cea mai bună modalitate de a înțelege cum trebuie redactat un astfel de material este să citești exemplele pe care ți le pune la dispoziție echipa Liceunet în ghidul intitulat „Essay Examples”. 

Eseurile pe care le poți citi accesând acest material abordează teme precum tehnologia (essay about computers, internet, essay about digital games), istoria (essay about history, essay about Nelson Mandela), calatoriile (essay about Japan, essay about New-York), vacanța (essay about holidays), prietenia (essay about friendship) sau muzica (essay about music, essay about K-pop). 

Accesează eBook-ul „Essay Examples” pentru a citi și alte modele interesante de eseuri în limba engleză.

Iată și un scurt fragment din textele pe care le vei găsi accesând acest eBook:

Essay about dreams

Most people already know Martin Luther King’s famous speech “I have a dream”, in which he described a world where racism would be abolished and every person, no matter what skin colour, would live alongside one another in peace. Although that dream hasn’t fully developed, we are way above how racist issues were treated in the last century.

Just like his dream, our dreams take hard work, patience and time in order to be achieved. I do believe that our dreams are worth...

Acest eBook însumează eseuri pentru ora de limba engleză pe teme diverse, astfel încât, indiferent de cerința pe care o vei primi la școală, să găsești o sursă de inspirație și un model pentru scrierea propriului material.

Astfel, fie că vei primi cerința de a scrie un eseu în engleză intitulat „essay about happiness”, fie că va trebui să scrii un „essay about books” sau un „essay about fashion”, pe această pagină vei găsi exemplele potrivite. În plus, tematica materialelor este atât de variată încât vei găsi cel puțin câte un eseu pentru fiecare dintre subiectele pe care le-ai putea studia la ora de engleză.

Totodată, accesând materialele îți vei aminti care este structura acestui tip de materiale și care sunt regulile de care trebuie să ții cont pentru a avea un eseu cât mai bun.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Essay Examples

[2]
Review-urile utilizatorilor
  • 02/15/2023
    Scris de Elev in clasa a 11-a
  • 12/05/2022
    Scris de Elev in clasa a 12-a