Eneida

Eneida, epopeea scrisă de Vergilius și care urmărește povestea eroului troian Enea (Aeneas), este un text ce se regăsește în programa pentru disciplina literatură universală. Eneida este considerată epopeea națională a romanilor și este alcătuită din 12 cărți, care pot fi structurate în două părți, primele șase prezentând călătoria lui Aeneas din momentul în care pleacă din Troia și până ajunge în Latium, iar următoarele șase urmărind luptele dintre troieni și locuitorii din Latium.

Pentru a te ajuta să îți reamintești călătoria lui Enea din Troia până în Italia și lupta dintre troieni și populațiile din Hesperia, îți recomandăm să accesezi rezumatul operei Eneida. Eseul a fost scris cât mai pe înțelesul tău, iar informațiile din rezumat te vor ajuta să dai răspunsurile corecte la școală. În plus, citind acest rezumat Eneida vei ști ce informații să incluzi într-un astfel de material pentru a fi complet și bine structurat.

În cazul în care ai nevoie de un material mai amplu despre această operă, sfatul nostru este să citești și rezumatul pe cărți, iar dacă vrei să afli cum trebuie să scrii o caracterizare, profesorii noștri au realizat portretul Didonei, unul dintre cele mai complexe personaje ale operei.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Eneida

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.