Email: You have just won a competition and you would like to tell your friend about it.

"You have just won a competition and you would like to tell your friend about it. Write an email to your friend, giving him/her details about the competition, telling him how you feel about winning it and informing him about your future plans".  - Acest model de subiect a fost propus în cadrul Probei scrise la limba engleză din 2014 (Proba C de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată în liceu).

Este potrivit tuturor filierelor, profilurilor și specializărilor/ calificărilor și este format din trei niveluri diferite de limbă - L1, L2 și L3. Acestea sunt notate în conținutul eBook-ului sub forma nivelurilor A2-B2, conform Cadrului European de Referință pentru Limbi Străine. 

Produsul a fost conceput special pentru tine, urmărind formatul cerut în cadrul examenului de Bacalaureat și contează cu mai multe niveluri de limbă. 

Poți alege formatul nivelului tău de limbă, sau poți opta pentru unul mai avansat, asigurându-ți astfel rezultate excelente. 

Accesează acest eBook și îți vei îmbunătăți atât aptitudinile scrise de limba, cât și nota, urmărind un model bine scris

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Email: You have just won a competition and you would like to tell your friend about it.

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.