Cum să te pregătești pentru Subiectul I la engleză

Fie că este folosit cu scopuri formale sau informale, email-ul este cel mai des utilizat instrument de comunicare.  Ca atare, este nevoie de un format clar și concis pentru a evita neînțelegerile și pentru a transmite corect mesajul dorit. 

Este important să știi diferența dintre un email (sau o scrisoare) informal și unul formal înainte de a nota primele cuvinte pe hârtie, pentru a putea rezolva subiectul propus într-un mod adecvat. 

Pentru a vedea un exemplu de email formal, click aici

Reminder 1: Un email informal sau o scrisoare informală se referă la acel tip de text pe care l-ai scrie într-o formă personală, ca pentru o persoană apropiată. Asta înseamnă că îi vei scrie un email informal unui prieten, unei rude, sau chiar unor colegi de lucru cu care interacțonezi într-o manieră prietenoasă. 

Pentru a face o prezentare cât mai coerentă și clară, vom folosi un subiect propus de noi care urmărește structura cerută la examenul de Bacalaureat și având nivelul B2 (Upper-Intermediate). 

Înainte de toate, este necesar să citești cerința cu atenție. Aceasta îți va indica cu exactitate asupra căror aspecte trebuie să te concentrezi pentru a avea o lucrare foarte bună. 

Citește cu atenție in...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in