Lock

Care este formatul unui informal email sau informal letter

Lock

În acest capitol al eBookului nostru ne vom concentra pe ”informal letter format” și ”email english format”. Pentru Bacalaureat, aceste noțiuni trebuie foarte bine însușite, întrucât cum să scrii un informal email sau o informal letter în engleză reprezintă subiectul I din cadrul examenului de Bacalaureat la Limba Engleză. ”Informal letter format” și ”email english format” au un salut și o introducere, un cuprins și o remarcă finală și/ sau încheiere de care vom vorbi pe larg în paginile următoare ale capitolului ”Care este formatul unui informal emal sau informal letter”. 

Scapă de toate emoțiile cu ghidul nostru ”Cum să scrii un informal email sau o informal letter în engleză” . Cu noi vei afla tot ce trebuie să știi pentru a lua punctajul dorit la Bacalaureatul de Engleză.

Pornind de la același model propus de noi, îți prezentăm schema pe care trebuie să o urmărești atunci când îți structurezi discursul. Aceasta conține cinci părți bine definite, pe care le vei putea vedea împreună sub formă de exemplu la finalul eBook-ului nostru. 

Salutul și introducerea

Prietenii de regula au nume, iar dacă acesta nu este specificat în cadrul enunțului, imaginează-ți unul! 

În cadrul acestui tip de text, i te poți adresa destinatarului astfel:

Dear John, Hi/ Hello John. Aceste formule sunt urmate de o virgulă, deci nu o omite!

Salutul va fi așeza...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in