Cum să scrii un informal email sau o informal letter în engleză

Ghidul ”Cum să scrii un informal email sau o informal letter în engleză” (how to write a letter or an email in English) te va ajuta să te pregătești pentru proba scrisă de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată în liceu (limba engleză), din cadrul Examenului de Bacalaureat.

Cele două părți ale examenului presupun înțelegere a unui text citit, dar și redactarea unor mesaje scrise, sub forma unui email sau a unei scrisori informale de mărime relativ redusă și cu un grad de dificultate scăzut (80-100 de cuvinte), cât și a unui eseu mai complex, cu un grad de dificultate mai ridicat. 

Subiectul I, despre care este vorba și în acest ghid, valorează 40 de puncte - se evaluează conținutul textului, organizarea acestuia, folosirea corectă a vocabularului și a structurilor gramaticale tipice nivelului de limbă cerut, pași care fac parte din procesul de how to write a letter or an email in English. 

În acest eBook, ”Cum să scrii un informal email sau o informal letter în engleză” (How to write a letter or an email in English) vei putea vedea cu exactitate pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a scrie o lucrare excelentă, de nivel B2, la Subiectul I.

Vei putea conta cu clarificări explicite, astfel în cât să poți redacta propriile tale discursuri. La sfârșit, îți prezentăm un checklist pe care îl vei putea folosi orientativ pentru a te asigura că ai atins toate punctele importante la acest subiect. 

 

 

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Cum să scrii un informal email sau o informal letter în engleză

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 17.09.2021
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    FOARTE UTIL !