Manual de Ecologie

Ecologia ocupă o parte mică de materie, care este însă foarte importantă pentru cultura voastră generală. Trăim în vremuri în care este foarte important să fim la curent cu schimbările din mediul nostru inconjurător, căci astăzi ne afectează mai mult decât oricând și noi la rândul nostru avem un impact mai mare ca oricând asupra mediului. Orice societate funcționează bine doar dacă se respectă regulile Ecologiei și vă invităm să vă convingeți de asta citind lucrările noastre :)

De asemenea, printre subiectele de Bacalaureat din anii precedenți s-au strecurat frecvent întrebări din Ecologie, care pot foarte ușor să vă aducă puncte importante la examen.

Din toate aceste motive, vă invităm să accesați materialele de mai jos:

  • Ecologia umană: Ecosisteme antropizate, Structura și dinamica populațiilor umane, Impactul antropic asupra ecosistemelor naturale, Deteriorarea ecosistemelor și efectul asupra sănătații umane, Conservarea resurselor și speciilor, Dezvoltarea durabilă.
  • Dezechilibre ecologice: Echilibrul ecologic și mecanismele lui, Cauze ale dezechilibrelor, Măsuri de combatere ale dezechilibrelor.

Vă dorim o lectură cât mai plăcută! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Manual de Ecologie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.