Text argumentativ despre rolul scriitorului în societate

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro

Text argumentativ despre rolul scriitorului în societate

Profesorii noștri de limba și literatura română au vrut ca tu să știi cât mai repede dacă ai rezolvat corect subiectul II de la examenul de Bacalaureat de la limba și literatura română (scrierea textului argumentativ despre rolul scriitorului în societate), ce a avut loc în data de 29 iunie 2015.
Astfel, accesând acest material vei găsi un text argumentativ de nota 10, care răspunde la cerința primită de elevii de la profilul uman. Accesează textul argumentativ despre rolul scriitorului în societate și vei ști cum trebuie să arate un materialul de punctaj maxim!

Fragment din text

Un scriitor are un rol important în societatea în care trăiește. Scriitorii se numără adesea printre valorile care definesc specificul unei societăți, căci prin puterea lor creatoare ei surprind și redau ceea ce este esențial în tradiția și felul de a fi al acelui popor. Într-o societate în care valorile importante sunt tot mai șterse, avem nevoie de oameni atrași spre frumos, care să ne reprezinte.

În primul rând, consider că orice scriitor manifestă dorința de a exprima un anumit mod de a gândi, simți sau trăi, de regulă specific societății în care trăiește. Astfel, prin operele sale, sufletul celui care creează se contopește cu „sufletul” națiunii din care face parte, pe care o pune în valoare și pe care o înalță cu un sens ... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Text argumentativ despre rolul scriitorului în societate

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.