Text argumentativ despre relația dintre literatură și o altă artă

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro.

Text argumentativ despre relația dintre literatură și o altă artă

„Text argumentativ despre relația dintre literatură și o altă artă” este un material redactat de către un elev, însă îți poate fi de mare folos atunci când vei avea de scris un text pe aceeași temă pentru că poți folosi unele dintre ideile de aici drept sursă de inspirație.

De asemenea, acest material te va ajuta să vezi care este structura corectă a textului argumentativ și cum ar trebui să îți formulezi ideile pentru a respecta reperele precizate în cerința întâlnită la subiectul II al examenului de Bacalaureat la limba și literatura română.

Fragment din text

Până în momentul de față există șapte arte: arhitectura, sculptura, pictura, muzica, dansul, literatură și, nu în ultimul rând. cinematografia , denumită cea de-a șaptea arta.

Consider că arta este un mod prin care ne expunem sentimentele. Personal, am ales să vorbesc despre relația dintre literatură și cinematografie întrucât în zilele noastre legătura dintre aceste două arte s-a consolidat.

În primul rând, literatura constituie o sursă de inspirație pentru numeroase filme care au avut un succes răsunător. În plus, în zilele noastre este în trend ecranizarea unor opere literare, acest fapt având scopuri multiple... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Text argumentativ despre relația dintre literatură și o altă artă

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.