Text argumentativ despre importanța curajului în viață

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro.

Text argumentativ despre importanța curajului în viață

Redactarea unui text de tip argumentativ ți se parte dificilă și nu știi cum ar trebui să-ți structurezi eseul pentru ca nota primită de tine la examenul de Bacalaureat să fie una cât mai mare? Îți recomandăm să citești acest model, iar astfel vei învăța care sunt pașii pentru un text argumentativ de nota 10.

În plus, materialul a fost compus de către un elev, așa că limbajul este unul simplu și pe înțelesul tău. Prin urmare, nu vei avea probleme în înțelegerea anumitor termeni.

Fragment din text

Curajul este o trăsătură de caracter importantă pentru a putea înfrunta dificultățile în viață sau de a luptă neînfricat în bătălii. Consider că adevăratul curaj este acela de a învinge frică și este nevoie de autocunoaștere și de voința pentru a reuși să îți depășești teamă de a spune ce gândești, de a-ți susține opiniile, de a lua atitudine sau de a reacționa în diverse situații complicate, curajul de a recunoaște că ai greșit.

În primul rând, curajul este în opoziție cu lașitatea, frica, slăbiciunea și trădarea. Dacă te hazardezi cu inconștientă într-o acțiune, îți pui în primejdie onoarea sau chiar viață, adesea îi expui iresponsabil pe cei dragi. Curajul trebuie dublat de rațiune, de încrederea în șine și de cântărirea „€œla rece” a situației respective... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Text argumentativ despre importanța curajului în viață

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.