Text argumentativ despre importanța cititului

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro

Text argumentativ despre importanța cititului

Cititul nu doar că ne îmbogățește cultura generală, dar ne ajută și ne exprimăm mai ușor, stimulându-ne totodată imaginația și creativitatea. Însă mai multe despre importanța cititului și despre beneficiile lecturării unei cărți vei afla citind acest text argumentativ pe care l-au pregătit profesorii noști de limba și literatura română.

Materialul nostru despre importanța cititului te va ajuta să îți ordonezi mult mai bine ideile și să scrii un text argumentativ de nota 10.

Fragment din text

Lectura este un pas important în dezvoltarea psihologică a fiecăruia dintre noi. Din nefericire, în prezent, multe voci susțin că, din cauza evoluției tehnologiei (în special, a apariției și a popularității internetului), cititul și-a pierdut din farmec pentru tinerele generații. Eu nu susțin această ipoteză, întrucât consider că, odată cu noutatea calculatorului și a internetului, experiența lecturii poate fi îmbunătățită și promovată la nivel mai larg decât înainte.

În primul rând, noile tehnologii nu înlocuiesc lectura, ci chiar o pot stimula. Dacă acum avem ocazia să ascultăm cărțile în loc să le citim sau fiindcă există cărți on-line, aceasta nu înseamnă că o carte este înlocuită de un ecran... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Text argumentativ despre importanța cititului

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.