Simulare Istorie 2015, subiectul II, clasa a XI-a

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro
  • Liceu 11
  • Istorie
  • 10
  • 3
  • 674
  • PDF

Simulare Istorie 2015, subiectul II, clasa a XI-a

Întâmpini dificultăți în rezolvarea subiectelor la examenul de Bacalaureat pentru disciplina Istorie? Ești curios cum arată un subiect de punctaj maxim și care sunt formulările care îți pot aduce nota maximă? Liceunet îți oferă diverse subiecte pentru ca tu să ai parte de exemple după care să te inspiri și să înveți pentru Bacalaureat.
Această lucrare reprezintă o rezolvare de nota 10 a cerințelor subiectului al II-lea de la simularea examenului de Bacalaureat Istorie pentru clasa a XI-a, din data de 04.03.2015. Citește această lucrare și vei găsi informațiile și formulările ideale care te vor ajuta să te pregătești pentru clasa a XII-a și Bacalaureat!

Cuprins

1. Numiţi conflictul politico-militar precizat în sursa dată.
2. Precizaţi secolul la care se referă sursa dată.
3. Menţionaţi, din sursa dată, un reprezentant al suprarealismului și un spațiu istoric în care se manifestă acest curent cultural.
4. Menţionaţi, din sursa dată, două informaţii referitoare la mișcarea „dada“.
5. Formulaţi, pe baza sursei date, un punct de vedere referitor la expresionism, susţinându-l cu două informaţii selectate din sursă.
6. Argumentaţi, printr-un fapt istoric relevant, afirmaţia conform căreia cultura din România contemporană face parte din cultura europeană. (Se punctează prezentarea unui fapt istoric relevant şi utilizarea conectorilor care exprimă cauzalitatea şi concluzia.)

Simulare Istorie 2015, subiectul II, clasa a XI-a

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 08.10.2015
    De folos, complet si corect.