Sesiunea august-septembrie Istorie 2013, subiectul I

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro
  • Liceu 12
  • Istorie
  • 10
  • 4
  • 1057
  • PDF

Sesiunea august-septembrie Istorie 2013, subiectul I

Vrei să obții un punctaj maxim pe subiectul I la examenul de Bacalaureat la proba de Istorie? Ești nesigur totuși de felul în care răspunsurile tale trebuie să arate pentru a lua toate punctele? Inspiră-te din zecile de materiale cu subiecte de tip I puse la dispoziție de profesorii noștri. Spre exemplu, în documentul acesta vei găsi o rezolvare de notă maximă a subiectului I din cadrul examenului de Bacalaureat la disciplina Istorie, sesiunea august-septembrie, din anul 2013. Descarcă lucrarea noastră și oferă-ți șansa de a lua nota dorită la examenul de Bacalaureat Istorie.

Cuprins

1. Numiţi conducătorul politic român precizat în sursa A.
2. Precizaţi secolul la care se referă sursa B.
3. Menţionaţi formaţiunea politică şi legea fundamentală a statului român la care se referă atât sursa A, cât şi sursa B.
4. Scrieţi, pe foaia de examen, litera corespunzătoare sursei care susţine că impunerea regimului comunist determină opoziţia mai multor categorii din societatea românească.
5. Scrieţi, pe foaia de examen, două informaţii aflate într-o relaţie cauză-efect, selectate din sursa A.
6. Prezentaţi două acţiuni desfăşurate de România în perioada naţional-comunismului, în relaţiile internaţionale din cadrul „Războiului Rece”.
7. Menţionaţi o caracteristică a disidenţei anticomuniste din România în perioada naţional-comunismului.

Sesiunea august-septembrie Istorie 2013, subiectul I

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.