Sesiunea august-septembrie Istorie 2012, subiectul II

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro
  • Liceu 12
  • Istorie
  • 10
  • 3
  • 635
  • PDF

Sesiunea august-septembrie Istorie 2012, subiectul II

Liceunet este sursa ta numărul 1 de inspirație pentru examenul de Bacalaureat. La disciplina Istorie, îți punem la dispoziție mai multe exemple de subiectul al II-lea rezolvate pentru ca tu să ai parte de cele mai de calitate materiale. Subiectele au fost rezolvate integral de profesori competenți, după barem, astfel ca tu să nu-ți faci griji în privința corectitudinii lor.
Materialul nostru îți oferă o rezolvare completă, de punctaj maxim, a subiectului al II-lea din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, din anul 2012. Citește lucrarea de față și asigură-ți pregătirea necesară în vederea obținerii unei note foarte bune la Bacul de Istorie.

Cuprins

1. Numiţi domnitorul care a condus pe baza Statutului precizat în sursa dată.
2. Precizaţi, pe baza sursei date, un principiu de guvernare înscris în legea fundamentală.
3. Menţionaţi conducătorul politic şi legea fundamentală promulgată de acesta în 1866, la care se referă sursa dată.
4. Menţionaţi, din sursa dată, două informaţii referitoare la Legislativ.
5. Formulaţi, pe baza sursei date, un punct de vedere referitor la drepturile şi libertăţile cetăţenilor, susţinându-l cu două informaţii selectate din sursă.
6. Argumentaţi, printr-un fapt istoric relevant, afirmaţia conform căreia statul român modern s-a consolidat prin participarea la relaţiile internaţionale de la începutul secolului al XX-lea.

Sesiunea august-septembrie Istorie 2012, subiectul II

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.