Sesiunea august-septembrie Istorie 2011, subiectul I

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro
  • Filologie 12
  • Istorie - 2 ore
  • 10
  • 3
  • 777
  • PDF

Sesiunea august-septembrie Istorie 2011, subiectul I

Cu noi, rezolvarea subiectului I pentru Bacalaureatul la disciplina Istorie nu ți se va mai părea dificilă. Îți punem la dispoziție zeci de subiecte pentru ca tu să ai de unde alege în pregătirea ta. Acest document este o rezolvare de nota 10 a subiectului I din cadrul examenului de Bacalaureat, disciplina Istorie, sesiunea august-septembrie, din anul 2011.
Ești curios ce presupune subiectul I și cum se rezolvă acesta astfel încât să obții punctaj maxim pentru el? Atunci descarcă lucrarea noastră pentru cel mai bun exemplu, de nota maximă.

Cuprins

1. Precizați secolul la care se referă sursa A. 2.Precizați, din sursa B, spațiul istoric de care depind . 3. Numiți spațiul istoric şi conducătorul care apar atât în sursa A, cât şi în sursa B. 4. Scrieți, pe foaia de examen, litera corespunzătoare sursei care susține că cnezatele erau structuri echivalente cu <țările> din spațiul intracarpatic. 5. Scrieți, pe foaia de examen, două informații aflate în relație cauză – efect, selectate din sursa B. 6. Prezentați două acțiuni diplomatice la care participă românii în secolele al XIV-lea – al XV-lea. 7. Menționați o asemănare între două acțiuni militare la care participă românii în secolele al XIV-lea – al XV-lea.

Sesiunea august-septembrie Istorie 2011, subiectul I

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.