Sesiunea august-septembrie 2012, subiectul I

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro
  • Liceu 12
  • Istorie
  • 10
  • 4
  • 245
  • PDF

Sesiunea august-septembrie 2012, subiectul I

Cu liceunet Bacul devine simplu! Pentru materia Istorie, profesori competenți au dat răspunsuri clare și corecte pentru mai multe subiecte din diferite variante de Bac din anii precedenți, pentru ca tu să ai la dispoziție exemple concrete pentru inspirație.
Acest material este o rezolvare de notă maximă a subiectului I din cadrul examenului de Bacalaureat la disciplina Istorie, sesiunea august-septembrie, din anul 2012. Descarcă materialul nostru pentru a vedea exemple de formulări pentru subiectul I, care îți vor asigura o notă foarte bună.

Cuprins

1. Numiţi bătălia precizată în sursa B.
2. Precizaţi secolul la care se referă sursa A.
3. Numiţi câte un domnitor precizat în sursa A, respectiv în sursa B.
4. Scrieţi, pe foaia de examen, litera corespunzătoare sursei care susţine că unul dintre principiile programului de guvernare susţinut de domnitor este independenţa ţării. 
5. Scrieţi, pe foaia de examen, două informaţii aflate în relaţie cauză-efect, selectate din sursa B.
6. Prezentaţi două conflicte la care au participat românii în secolele al XIV-lea – al XVI-lea.
7. Menţionaţi o asemănare între două acţiuni diplomatice în care sunt implicaţi conducători politici din spaţiul românesc în secolele al XIV-lea – al XVI-lea.

Sesiunea august-septembrie 2012, subiectul I

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.