Referat despre poluare

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro
  • Științe sociale 11
  • Geografie
  • 10
  • 12
  • 2668
  • PDF

Referat despre poluare

”Referat despre poluare” este materialul unde îți prezentăm principalele caracteristici ale poluării, tipurile de poluare în funcție de domeniul în care sunt exercitate.

Aici vei găsi informații despre poluarea aerului, poluarea apei sau despre poluarea solului. De asemenea, vei afla scenariile despre evoluția mediului pe plan local, regional sau global.

Citește acum referatul despre poluare pentru o mai bună documentare a temei și pentru a cunoaște care sunt modalitățile prin care putem prevenii poluările.

Fragment din text

Date generale despre poluare

Degradarea mediul înconjurător însumează o varietate de domenii, printre care și fenomenele de poluare, care ocupă un loc aparte.
Poluarea mediului se remarcă prin modificarea caracteristicilor fizice, chimice și biologice, care au efecte negative asupra sănătății, vieții și activităților oamenilor sau asupra altor forme de viață.

În funcție de domeniul în care se exercită, sunt diferențiate mai multe tipuri de poluare, după cum urmează:
- poluarea aerului;
- poluarea apei;
- poluarea solului.

Poluantul reprezintă orice substanță sau sursă de energie, care atunci când intră în legătură cu mediul aduce modificări în echilibrul componentelor acestuia, provocând daune materiale... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Referat despre poluare

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.