Eseu argumentativ despre fericire

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro

Eseu argumentativ despre fericire

Exemplul de față este un eseu argumentativ despre fericire. Acesta tratează subiectul și vă arată cum trebuie argumentată o idee într-un eseu argumentativ. Puteți folosi acest exemplu pentru a vă inspira atunci când realizați un astfel de eseu despre fericire pentru școală sau pentru un examen.

Fragment din text

A vorbi despre fericire este ca și cum ai arunca o pietricică în marea albastră. Unde ușoare se vor forma la căderea pietrei în ape și se vor stinge în noianul albastru. Aidoma, apar o sumedenie de încercări de a defini fericirea, stinse toate în misterul ce înconjoară acest sentiment care nu se dezvăluie niciodată complet.

Allan K. Chalmers încerca să definească fericirea prin ceea ce s-ar putea constitui aceasta: „Componentele fundamentale ale fericirii sunt: să faci ceva, să iubești pe cineva și să speri la ceva.”... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Eseu argumentativ despre fericire

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 04.04.2015
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    Mai multe exemple din literatura.
    Bună. Motivul pentru care nu am adăugat și mai multe exemple din literatură și citate este pentru a nu încărca prea tare textul, astfel încât elevii să rețină mai ușor ideile. Un citat amplu este mai greu de memorat sau de folosit ca sursă de inspirație decât o idee exprimată în cuvinte simple. Îți mulțumim pentru review și pentru sugestie. :)
    Scris de: Editorii Liceunet.ro