Compunere | O zi din viața mea

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro

Compunere | O zi din viața mea

Ai primit la școală cerința de a scrie o compunere cu titlul „O zi din viața mea”? Profesorii cu care colaborează echipa Liceunet te ajută să structurezi acest material și îți pun la dispoziție o sursă de inspirație. Așadar, pentru a vedea cum trebuie să arate o compunere de nota 10, îți punem la dispoziție materialul Compunere | O zi din viața mea. Citind textul scris de echipa Liceunet îți va fi mult mai ușor să structurezi informațiile.

Accesează compunerea O zi din viața mea pentru a te asigura că materialul tău respectă toți pașii, dar și pentru a-ți îmbunătăți performanțele școlare.

Fragment din text

Compunere | O zi din viața mea

Astăzi este o zi ca oricare alta. La ora șase și jumătate mă trezesc pentru a ajunge la școală la timp. De obicei, cursurile încep la ora opt dimineața. Asemenea multor altora, nu mă încântă trezitul devreme, astfel încât am nevoie de timp pentru a mă dezmetici de-a binelea. Mănânc micul dejun și plec repede spre școală după ce mă asigur că am tot ce trebuie în geantă.

Drumul către școală este lung, dar frumos. Când am noroc, întâlnesc colegi în autobuz și ne ținem unii altora de urât pe drum. Dacă nu este una din acele zile norocoase, mă izolez puțin ascultând muzică la căști. Muzica mă înveselește și mă energizează mereu. A începe fiecare zi ascultând puțină muzică s-a dovedit mereu a fi benefic pentru starea mea de spirit... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Compunere | O zi din viața mea

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.