Compunere | O întâmplare hazlie din copilăria mea

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro

Compunere | O întâmplare hazlie din copilăria mea

Îți amintești și acum cu drag o întâmplare hazlie petrecută în copilărie? În cazul acestea îți va fi foarte ușor să rezolvi cerința de a scrie o compunere în care să relatezi o întâmplare hazlie petrecută în copilărie. În plus, folosind materialul pe care ți-l pun la dispoziție profesorii noștri de limba și literatura română, vei ști să structurezi corect eseul și vei avea o compunere cât mai complexă.

Accesează și citește „Compunere | O întâmplare hazlie din copilăria mea” pentru a avea o sursă de inspirație și pentru a-ți fi mai ușor să rezolvi tema la limba română.

Fragment din text

Când aveam șase ani eram bună prietenă cu doi copii, frați gemeni. Ieșeam aproape în fiecare zi să ne jucăm afară împreună cu alți prieteni comuni. O zi anume, însă, mi-a rămas întipărită în minte pentru mult timp de atunci încolo.

Era septembrie, iar vremea încă era frumoasă, soarele încă ne îmbia cu străluciri reci de la fereastră. Afară era cald, iar noi încă ne puteam juca în voie. Buna noastră dispoziție a luat, însă, sfârșit când am auzit vocea mamei gemenilor strigându-le din depărtare să vină acasă degrabă. Nici nu-și închipuiseră ei care era vestea pe care urmau s-o primească.

De îndată ce au intrat în casă, mama lor i-a întâmpinat cu o veste care sperie aproape toți copiii: venise vremea să primească vaccinul obligatoriu împotriva tuberculozei... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Compunere | O întâmplare hazlie din copilăria mea

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.