Compunere despre vară

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro

Compunere despre vară

Această compunere despre vară a fost concepută de profesorii noștri de limba și literatura română pentru a-ți oferi un model de nota 10 despre cum trebuie structurat un astfel de material.

Citind compunerea despre vară vei afla care sunt ideile de baza pe care le poți menționa atunci când scrii un astfel de text, dar și ce figuri de stil și imagini artistice este necesar să folosești pentru a da expresivitate textului și pentru ca materialul tău să fie cât mai autentic și să descrie cât mai bine întâmplările evocate de tine.

Accesează această compunere despre vară și vei avea un punct de plecare pentru scrierea propriului text.

Fragment din text

Vara este anotimpul meu preferat. Atunci este vremea când ne putem bucura liniștiți de vacanță, când călătorim cel mai des și când nu suferim deloc de frig. Veselia, energia și culorile verii mă vor atrage mereu, împreună cu libertatea caracteristică acestui anotimp.

Vacanța este principalul motiv pentru care îmi place vara. Atunci mă pot relaxa în voie, fără a fi stresată de problemele survenite la școală: teste, examene, note. Astfel, vara, devin mai creativă și mai liberă în gândire și pot citi ceea ce doresc. Îmi place să pot alege ceea ce citesc fără să fiu supusă unui test la terminarea cărții... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Compunere despre vară

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.